Ik ben juf Ashanti Maduro. Ik ben leerkracht in groep 6a. Vorig schooljaar liep stage bij juf Solange op de M.M. Römerschool in groep 6b. Na een succesvolle stage periode kreeg ik de kans om lid te worden van het team van de M.M. Römerschool. Ik ben erg leergierig en houd veel van dieren. Ik vind het leuk om op internet en digitale programma’s te puzzelen.

Voor mij is het belangrijk dat alle leerlingen zich goed en veilig voelen in de klas. Daarom maak ik samen met de leerlingen regels voor de klas. Iedere leerling moet zich aan deze regels houden zodat wij samen een leuk schooljaar met elkaar kunnen hebben.

 

Algemene informatie groep 6a

Huiswerk
In deze groep krijgen de kinderen van maandag t/m donderdag huiswerkopdrachten mee naar huis. Naast het maken van rekensommen, leren van zaakvakken etc., zal het huiswerk ook bestaan uit andere opdrachten, zoals het opzoeken van plaatjes in tijdschriften of op internet.

Spreekbeurt en boekbespreking
In het tweede trimester houden de leerlingen van groep 6 een spreekbeurt en in het derde trimester een boekbespreking.

Klassenwacht
Per week hebben twee leerlingen klassenwacht. Dit houdt in dat ze van maandag t/m vrijdag enkele taken moeten verrichten, zoals schriften uitdelen en ophalen, het bord uitvegen en samen met een andere leerling de klas weer netjes in orde maken.

Onvoldoendes
De leerlingen die een vijf of minder behalen, krijgen het schrift of toetsblad mee naar huis om deze te voorzien van een handtekening van de ouder. Het schrift of toetsblad moet de volgende dag weer terug op school zijn.

Enkele sites die ik kan aanraden zijn: www.redactiesommen.nlwww.rekenweb.nl www.oefenplein.nl en www.gezondtrakteren.nl

Met vriendelijke groet,

Ashanti Maduro