Algemene informatie:

Ik ben juf Nahely Noor van groep 7A. Mijn hobby is…..zingen! In mijn vrije tijd houd ik ervan om lekker tv te kijken, naar the movies en uiteten te gaan.

Ik zie het lesgeven als een experiment vol proefjes die je blijft uitproberen tot het slaagt. Instructies geven, nieuwe ideeën van jezelf en van kinderen inbrengen, huiswerk maken, toetsen, samenwerken, enz. Aan het eind van het schooljaar kunnen we samen zeggen dat het ons gelukt is.

In groep 7 is er zoveel te leren en zoveel te doen.

Wat verwacht ik van de kinderen en de ouders? Dat wij ons samen als een team , ons volledig inzetten voor de ontwikkeling van onze kinderen.

Regels van de klas:

De regels van de klas wordt samen met de kinderen opgesteld. Uiteindelijk komen we elk jaar ongeveer op de volgende regels uit.

 

Belangrijke informatie:

Spreekbeurt en boekbespreking:

In het 1e en 2e trimester vinden de spreekbeurten plaats. De kinderen krijgen ruim van te voren de tijd om zich daarop voor te bereiden.

Huiswerk:

Huiswerk is oefenwerk! De kinderen moeten het huiswerk als oefenwerk ervaren. Hoe beter je het huiswerk maakt, hoe beter je de lessen begrijpt.

Ook wil ik u deze websites aanraden voor extra werk:

www.redactiesommen.nl www.sommenmaker.nl www.nosjeugdjeurnaal.nl

Toetsen:

Toetsen worden altijd één week van tevoren opgegeven. Voor dictee zal de leerling soms 2 dagen of 4 dagen de tijd krijgen. Sommige toetsen zullen onverwacht gegeven worden. Alle cijfers gaan naar huis ter ondertekening.

Extra vakken:

Engels en Spaans er komen dit schooljaar bij. Deze vakken worden door vakleerkrachten gegeven.

Ook leggen de kinderen een verkeersexamen af waarbij ze een verkeersdiploma krijgen. Dit vindt plaats in de maand juni.

Activiteiten:

Natuurlijk horen de uitstapjes er ook bij. Zo zullen we onder andere naar Zorgvlied en Sea Aquarium gaan en de rest verklap ik niet!

Ook op school zullen we verschillende projecten hebben waarbij de kinderen hun creativiteit laten zien.

Tot slot: