Hallo allemaal,

Mijn naam is Doris Trampenau. In 1990 ben ik afgestudeerd aan de PABO, te Sittard Let wel, de liefste en gezelligste juffen komen uit Limburg 😉 Na een tijdje ben ik na in de vervangingspoule van de Westelijke Mijnstreek gewerkt te hebben naar Den Haag verhuisd. Daar heb ik ook eerst als vervangster op verschillende scholen gewerkt, totdat ik terecht kwam op de Zonnebloemschool. Daar heb ik voor groep 4 en 1 gestaan. Na
een aantal jaar toch weer terug naar Limburg waar ik in het onderwijs gewerkt heb als groepsleerkracht voor een combinatiegroep 6, 7,8 en als IB-er tot de geboorte van mijn zoon. Niet lang daarna kwam ik op Curaçao terecht. Na de opheffing van het werkverbod ben ik begonnen als groepsleerkracht bij Pipita en kreeg daar groep 4.
Begin 2000 ben ik overgestapt naar de Albert Schweitzer basisschool en heb daar jaren met veel plezier gewerkt in groep 3. Toen was er een uitstapje van bijna een jaar naar Vancouver, B.C. in Canada. Na terugkomst op Curaçao ben ik weer les gaan geven op de Albert Schweitzer basis en dat werd groep 5. Na twee jaar ben ik uit het onderwijs gestapt en heb 8 jaar in het bedrijfsleven gewerkt, totdat het weer begon te kriebelen.
Eind augustus 2016 kreeg ik het aanbod om groep 8H te begeleiden en die kans heb ik
met beide handen aangegrepen. Naast het werken met kinderen lees ik graag en veel.
Verder ben ik creatief bezig met naald en draad, verf en penseel. Ik woon samen met
mijn man, zeven honden en twee katten in een rustige buurt. Mijn zoon is naar
Nederland vertrokken om daar een opleiding te volgen. Ik hoop op een heel leuk,
gezellig en leerzaam schooljaar.