Beste ouders-verzorgers en kinderen, ik zal me even voorstellen.

Mijn naam is Carine Evertsz. Ik kom oorspronkelijk uit Bonaire. Ik heb een fijn gezin met twee zonen die inmiddels de basisschoolleeftijd ontgroeid zijn. Mijn hobby’s zijn lezen, zwemmen en shoppenJ Verder vind ik het leuk om een avondje naar de film te gaan en om te reizen.

Ik heb lesgegeven op Bonaire, in Nederland en nu op Curaçao.
Ik heb alle groepen van de basisschool doorlopen en de laatste jaren ben ik werkzaam als leerkracht van groep 8.Het toverwoord in mijn klas is “sfeer”. Alleen bij een goede sfeer kunnen we door hard te werken er voor elk kind het beste uithalen. Met beste bedoel ik zeker niet alleen resultaten, maar vooral ook de leerling kenmerken van elk kind. Wederzijds respect is de eerste regel in mijn klas. Luisteren en openstaan voor elkaar.
Kinderen geven mij terug dat ik duidelijk ben, ze weten wat er van hen verwacht wordt en dat ik met de nodige humor zorg voor een optimale sfeer.
Lesgeven is voor mij elke dag genieten. Wat is er nog mooier dan het helpen van kinderen en de voldoening die je hiervan krijgt? Een glimlach van een kind en ….dat kinderen zeggen: “Ik kom graag naar school.”.

Hier enkele oefensites om het leren nog leuker te maken:

https://www.rekenen-oefenen.nl/rekenen-groep-8
https://www.taal-oefenen.nl/taal-groep-8
oefensite.rendierhof.nl/online/cito
www.kids4cito.nl